
HiPP Prăjituri din orez cu mere
- Fără adaos de zaharuri
- Cu orez bio adaptat bebelușilor
- 100% orez bio
- fără adaos de arome
- fără gluten
conține | 30 g |
---|
Cod articol: 3566-01

Copii au tempoul lor propriu de dezvoltare și au nevoie de mult timp pentru a exersa ceva nou. Pur și simplu oferiți copilului dvs. tot mai des bucate în bucăți mici. Unii copii iubesc să tragă sau să muște dintr-o bucată mai mare. Încercați, dacă, de ex. copilului dvs. îi place să ronțăie o babană sau o bucată de pâine moale. Și meniurile solide de la HiPP oferă bucăți destinate copiilor, ideale pentru a exersa mestecarea.
Mai mult la temă Obiceiuri alimentare bune

Merele organice HiPP pentru creștere și coacere au nevoie de precipitații suficiente, precum și de căldura de vară pentru a atinge raportul corect între zahăr și acid. Deși și ploile îndelungate nu sunt pe placul lor, deoarece acestea favorizează dezvoltarea ciupercii. La fel de capricioase sunt merele și față de necesitățile lor privind perioade de răcoare. Ele iubesc perioade de înghețuri iarna, deoarece aceasta asigură formarea regulată și la timp a florilor. Dimpotrivă, merele nu pot face față înghețurilor în perioada de înflorire. Pentru a putea îndeplini cerințele noastre de calitate în orice anotimp, noi primim merele noastre de pe plantațiile organice din Germania, Georgia, Italia, Austria, Polonia, Serbia, Turcia, Ucraina și Ungaria, iar în caz de necesitate și în mod excepțional și din emisfera sudică. După posibilitate noi preferăm merele din livezile de fâneață, deoarece aceste livezi au importanța ecologică mare pentru conservarea tuturor soiurilor și oferă un mediu de viață important pentru insecte și păsări.

Când este vorba despre originea orezului, mulți oameni se gândesc îndată la Asia. Însă orezul nostru biologic HiPP se cultivă nu numai în Asia, ci și în țările europene, precum Italia, Spania și Ungaria. Deoarece rolul decisiv îl are clima. Orezul organic preferă vara caldă subtropicală până la tropicală cu radiația solară abundentă, dar și cu într-adevăr multă umezeală. De aceea deseori orezul se cultivă în deltele râurilor sau în apropierea unor surse de apă, care asigură inundația necesară a câmpurilor. În Europa perioada de recoltă începe la sfârșitul lunii septembrie. Suplimentar noi aducem orezul nostru organic HiPP din Mexico, Argentina și Pakistan.