Durabilitatea în organizarea companiei

Pentru HiPP, durabilitatea nu este un truc de marketing. De mai bine de 50 de ani activăm în sectorul agriculturii ecologice. Ca o companie de pionierat, am exercitat o influență mare asupra standardelor durabile. Managementul nostru al durabilității se concentrează atât asupra companiei, cât și asupra întregului lanț de creare a valorii.


De asemenea, implementăm standardele HiPP stabilite cu furnizorii și producătorii noștri pentru a asigura garantarea calității, protecției mediului și condițiilor de muncă sociale corecte.

La noi, durabilitatea este o chestiune de management

Managementul durabilității face parte din managementul companiei noastre. Fiecare departament al companiei desemnează un agent responsabil pentru durabilitate, care lucrează activ pentru elaborarea și atingerea obiectivelor.

Documentația

În Raportul cu privire la durabilitate publicăm toate cifrele importante ale companiei, precum și obiectivele noastre anuale. Toate locațiile HiPP sunt certificate în conformitate cu standardul ISO 14001. Pfaffenhofen a fost prima în anul 1997 și a fost, de asemenea, validată conform EMAS (Schema de Eco-Management și Audit a Comunității Europene).

Premiile

„Cea mai durabilă companie din Germania” 2013 conform sondajului consumatorilor WirtschaftsWoche .
Consumatorii (8400 de participanți la sondaj) au votat din nou pentru HiPP ca fiind cea mai durabilă companie din Germania în anul 2013.

„Premiul CSR” 2013 al Guvernului federal german .
HiPP a câștigat acest premiu pentru angajamentul său remarcabil în domeniile mediu și comunitate, managementul companiei, piața și locul de muncă (în categoria 500 - 4999 de angajați).

„Premiul german pentru durabilitate” 2012 .
HiPP a obținut premiul ca fiind una dintre 3 cele mai durabile companii din Germania.

„Premiul solar german 2011” .
EUROSOLAR, Asociația Europeană pentru Energie Regenerabilă, a apreciat HiPP pentru utilizarea exemplară a energiei regenerabile.

„Omul de afaceri onorabil” 2011 .
Ordonanța privind investițiile de capital colectiv (KKV) a apreciat managementul etic corporativ al angajaților, clienților companiilor și al societății. Punctele de referință sunt, de asemenea, angajamentul civil, curajul în afaceri și gestionarea echitabilă.

„Antreprenorul anului” 2010 .
Acest premiu este oferit pentru dezvoltarea puterii economice, un sentiment special de responsabilitate și angajament social.

„Premiul german pentru durabilitate” 2009 în categoria „Cea mai bună achiziție” .
l-a câștigat HiPP pentru achiziționarea atentă și durabilă a materiilor prime.

Aici veți găsi informații despre recunoașteri și premii suplimentare aici

 

Relații de cooperare

Ne vedem ca o organizație care învață, participă la acțiuni de rețea și cooperează îndeaproape cu universitățile, instituțiile științifice și alți parteneri.

Acest lucru vă poate interesa:

Sigla HiPP Organic

Calitate de top

Cultivarea legumelor

Substanțe chimice interzise!